Het lijkt op een ietwat vreemd wasrek. Maar als ze haar T-shirt eraan hangt? Dit MOET ik hebben!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Droom jij er wel eens van dat de kleine huishoudelijke klusjes voor je gedaan worden? De huidige tijd waarin we leven maakt tegenwoordig zoveel dingen mogelijk die we ons in het verleden nooit voor mogelijk hadden gehouden. Wie had bijvoorbeeld 15 jaar geleden gedacht dat …

Het lijkt op een ietwat vreemd wasrek. Maar als ze haar T-shirt eraan hangt? Dit MOET ik hebben! Lees verder »

Droom jij er wel eens van dat de kleine huishoudelijke klusjes voor je gedaan worden? De huidige tijd waarin we leven maakt tegenwoordig zoveel dingen mogelijk die we ons in het verleden nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wie had bijvoorbeeld 15 jaar geleden gedacht dat we televisies zo dun als een papiertje zouden krijgen? Had jij zo lang geleden gedacht dat het internet zo’n belangrijke rol in ons leven zou gaan spelen? Of dat er een robotstofzuiger op de markt zou komen die het hele huis voor je stofzuigt?

rek

Toen ik de volgende video voor de eerste keer bekeek kon ik mijn ogen niet geloven. Had jij ooit gedacht dat er een machine zou uitkomen die je kleren perfect voor je vouwt? Hoewel “The Folimate” nog niet op de markt is, zal de verwachtte prijs op zo’n 700 euro liggen. Niet goedkoop dus, maar dan heb je ook wel wat!

Ik kan niet wachten tot ik eindelijk naar de winkel kan!

https://youtu.be/swNgjX0xHC8

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven