De makkelijkste manier om kreukels uit je kleding te krijgen doe je ZO. Waarom wist ik dit niet eerder?!

Dus zo haal je kreukels uit je kleren!

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken? Ik in ieder geval wel.. Telkens maar weer die moeite doen om dat ene overhemd op tijd kreukel vrij te krijgen. Nu zijn er een aantal manieren waarmee wordt geclaimd dat het werkt.

Bijvoorbeeld de manier dat je je overhemden in de douche hangt, waarna je het warme water uitzet. Nu kan deze manier inderdaad werken, maar dat kost je alleen een hele hoop geduld, en desalniettemin ook liters met warm water. Dat zal je waterrekening na verloop van tijd niet leuk vinden.

kreukels

Maar wacht! Er is nog een manier, die volgens de verhalen die ik heb gehoord het beste werkt van allemaal. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een wasmachine en een aantal ijsblokjes. Het enige wat je hoeft te doen is de gekreukelde kleding in de droger te stoppen, samen met een aantal ijsblokjes.

Het stoom die hierbij vrijkomt door het verschil in koud en warm zal ervoor zorgen dat kreukels in kledingstukken verdwijnt als sneeuw voor de zon. Benieuwd hoe het precies moet? Kijk dan maar eens mee naar de volgende video!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven