De vervelende muis loopt rechtstreeks in de val. Maar wat er dan gebeurt? Dit gaan dierenliefhebbers GEWELDIG vinden!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Muizenvallen zetten is niet iets wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Hoewel iedereen vastberaden is om zich te ontdoen van de muizen, is het nooit echt prettig om een val te gebruiken waarbij de diertjes gedood worden. Zeker niet voor de velen dierenvrienden …

De vervelende muis loopt rechtstreeks in de val. Maar wat er dan gebeurt? Dit gaan dierenliefhebbers GEWELDIG vinden! Lees verder »

Muizenvallen zetten is niet iets wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Hoewel iedereen vastberaden is om zich te ontdoen van de muizen, is het nooit echt prettig om een val te gebruiken waarbij de diertjes gedood worden. Zeker niet voor de velen dierenvrienden onder ons! Ook al kunnen ze vervelend zijn, muizen zijn toch ook wel een schattig!

Ben jij opzoek naar een oplossing die je niet verplicht om een dure, dieronvriendelijke muizenval te kopen, maar waarmee je wel muizen kan vangen om ze vervolgens weer vrij te laten? Lees dan snel verder!

muizenval

De oplossing is zowel geniaal als erg simpel. Met behulp van een klein beetje pindakaas kan je de muis zo in de plastic fles lokken, zonder dat het diertje ook maar een moment pijn heeft.

Volgens uitvinder Chris Notap is dit een dier-vriendelijke val waarbij de muis later ongedeerd terug gezet kan worden in het wild. Ook zorgt deze val ervoor dat de muis niet in paniek raakt, zoals je kan zien in de video.
Wij van Lekkerwonen weten hoe erg onze fans gesteld zijn op de veiligheid van de dieren. Vandaar dat ik lang research heb gedaan voor degene die de schattige muisjes willen sparen!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven