Niemand kan in het appartement van een oude vrouw, dan trappen de buren de deur in en zien het ondenkbare

Oudere mensen worden vandaag de dag vaak verwaarloosd en vergeten, niet alleen door de overheid en politici, maar ook door hun familie en buren. Met niemand om hen heen om hen gerust te stellen, leven veel senioren een moeizaam en eenzaam leven. Dus ik ben altijd blij als ik over mensen lees die hun eigen …

Niemand kan in het appartement van een oude vrouw, dan trappen de buren de deur in en zien het ondenkbare Lees verder »

Oudere mensen worden vandaag de dag vaak verwaarloosd en vergeten, niet alleen door de overheid en politici, maar ook door hun familie en buren. Met niemand om hen heen om hen gerust te stellen, leven veel senioren een moeizaam en eenzaam leven.

Dus ik ben altijd blij als ik over mensen lees die hun eigen problemen aan de kant schuiven en alles in hun macht doen om ouderen een beter leven te geven – Al is het alleen om daar voor hun te zijn en ze wat gezelschap te geven.

Dit verhaal gaat over een 39-jarige vrouw genaamd Lucy Ashen en haar oudere buren, en is iets wat iedereen zou moeten lezen, en delen. Dit is het perfecte voorbeeld wat voor verschil je kunt maken als je tijd vrij maakt voor ouderen.

Lucy Ashen, de moeder van drie kinderen heeft al 21 jaar in hetzelfde appartementen complex in Londen gewoond.

Jarenlang probeerde ze een band op te bouwen met de buren, maar één van hen, een oudere vrouw, nam haar afstand en liet niemand toe in haar huis.

Lucy wist echter dat de vrouw mentale gezondheidsproblemen had en dat ze niemand had die naar haar om keek, dus Lucy probeerde de vrouw te helpen ook al had ze daar niet om gevraagd.

Een paar jaar lang probeerde Lucy het vertrouwen van de vrouw te winnen. Toen op een dag afgelopen herfst, de vrouw eindelijk de deur open deed en Lucy naar binnen liet.

Maar Lucy had zich nooit kunnen voorbereiden op de ernst van de situatie.

“Wat ik zag toen ze me eindelijk binnen liet zal voor altijd bij me blijven! Het was verschrikkelijk!” Schreef Lucy Ashen op Facebook.

De vrouw leefde in zulke viezigheid dat Lucy het amper kon omschrijven.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven