Ze stak vorken in de aarde van haar tuintje, en waarom ze dit deed is TE handig!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin We zitten dan nog wel in de winter, voor je het weet is het alweer maart: de start van het volgende tuinierseizoen! Tijd om de handschoenen weer uit de kast te trekken en de spade erbij te pakken. Want we weten allemaal dat een tuin …

Ze stak vorken in de aarde van haar tuintje, en waarom ze dit deed is TE handig! Lees verder »

We zitten dan nog wel in de winter, voor je het weet is het alweer maart: de start van het volgende tuinierseizoen! Tijd om de handschoenen weer uit de kast te trekken en de spade erbij te pakken. Want we weten allemaal dat een tuin best veel voorbereiding en onderhoud nodig heeft.

Alles begint klein en de eerste stap is het planten van je nieuwe zaadjes. Je kunt geld besparen en gewoon een eierkarton hergebruiken.

tuin

Uitgeholde citroenschillen werken ook erg goed en bieden je delicate babyplantjes tevens de voedingsstoffen van de citroen.

tuin1

Maar het kan nóg beter! Met een ijshoorntje bijvoorbeeld. Net als met elke andere groeipot moet je uitkijken dat je het niet teveel water geeft, anders ontbindt het hoorntje. En volledig natuurlijk afbreekbaar. En dan te bedenken dat dit nog maar het topje van de ijsberg is..

tuin3

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven