Ze woont samen met haar man in een grot. Hoe het er van binnen uitziet? WOW!

Cathy en Randy stuitten op een dag een prachtig stuk grond in Arizona, Verenigde Staten. Het enige probleem was dat ze nergens in de omgeving een huis konden laten bouwen door de oppervlakte. Op een dag toen Cathy de buurt aan het verkennen was hoorde ze een enorme explosie. Nee, dit was geen ongeluk. Haar …

Ze woont samen met haar man in een grot. Hoe het er van binnen uitziet? WOW! Lees verder »

Cathy en Randy stuitten op een dag een prachtig stuk grond in Arizona, Verenigde Staten. Het enige probleem was dat ze nergens in de omgeving een huis konden laten bouwen door de oppervlakte.
Op een dag toen Cathy de buurt aan het verkennen was hoorde ze een enorme explosie.

Nee, dit was geen ongeluk. Haar buurman had met springstof de binnenkant van een enorm rotsblok opgeblazen zodat hij er een huis van kon bouwen. Dat bracht Cathy op een idee.

wonen

Cathy en Randy waren niet lang daarna eigenaren van hun eigen persoonlijke grot. Met prachtig hoge plafonds en de originele en stijlvolle decoratie is dit huis een lust voor het oog. Vanuit de tuin heeft het stel een prachtig uitzicht over de woestijn die eraan grenst.

Ze hebben zelfs hun eigen persoonlijke mineraalwater bron! Alsof het nog niet genoeg was.. Alles is zelf ontworpen in het huis. Van de patio tot de stijlvolle en kleurrijke meubels. “Het zal moeilijk worden om hier ooit nog weg te gaan.” Aldus Cathy.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven