Zo wordt schoonmaken vele malen makkelijker – Dit geheim moet iedereen weten!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Deze trucjes zorgen op een briljante en milieu-vriendelijke manier ervoor dat jou huis schoon wordt als nooit tevoren! Twijfel niet met het uitproberen. Ik heb ze zelf uitgeprobeerd en ze werken allemaal. 1. Sponzen Dit is een gemakkelijke manier om van de vieze geur en …

Zo wordt schoonmaken vele malen makkelijker – Dit geheim moet iedereen weten! Lees verder »

Deze trucjes zorgen op een briljante en milieu-vriendelijke manier ervoor dat jou huis schoon wordt als nooit tevoren!

Twijfel niet met het uitproberen. Ik heb ze zelf uitgeprobeerd en ze werken allemaal.

1. Sponzen

Dit is een gemakkelijke manier om van de vieze geur en bacteriën van oude sponzen af te komen. Doe een klein beetje zeep aan op een natte spons, knijp een beetje in de spons totdat er redelijk veel schuim vanaf komt. Laat de spons vervolgens koken in de magnetron voor ongeveer 1-2 minuten. De spons zal nu weer fris ruiken, en is weer klaar voor gebruik. Let wel op dat je eerst de spons af laat koelen.

2. Matrassen.

Na een tijdje worden alle matrassen vies. Hoe maak je ze dan weer als nieuw? Strooi een beetje bakpoeder op het matras. Wacht vervolgens een paar uur en ga dan stofzuigen. Je zult zien dat alle viezigheid en nare luchtjes verdwenen zijn. Deze technique werkt ook uitstekend bij het schoonmaken van banken.

3. Snijplanken.

Een combinatie van zout en citroenen zorgen voor een gemakkelijke manier om je houten snijplanken goed te reinigen. Breng eerst wat zout aan op het oppervlak van de snijplank, smeer er vervolgens met een halve citroen overheen, en spoel het af met warm water.

4. Broodroosters.

Met behulp van een oude tandenborstel, kan je gemakkelijk alle hoeken en gaten van je broodrooster schoonmaken.

5. Kranen.

Wil je ervoor zorgen dat je kranen gaan glimmen? Wrijf dan met vetvrij papier over de kraan heen, om watervlekken en viezigheid te verwijderen. met dit trucje zal je kraan erg lang gaan glimmen.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven