Deze hond zit klem tussen een hek en niemand wil haar helpen, maar dan komt er iemand op het juiste moment aangelopen

Iedereen komt weleens ergens vast te zitten – of het nou op werk, thuis of tussen de tralies van een hek is. Het is erg gebruikelijk voor dieren om ergens vast te komen te zitten, en natuurlijk net als mensen, hebben ook zij soms een helpende hand nodig om los te komen. Op één of …

Deze hond zit klem tussen een hek en niemand wil haar helpen, maar dan komt er iemand op het juiste moment aangelopen Lees verder »

Iedereen komt weleens ergens vast te zitten – of het nou op werk, thuis of tussen de tralies van een hek is.

Het is erg gebruikelijk voor dieren om ergens vast te komen te zitten, en natuurlijk net als mensen, hebben ook zij soms een helpende hand nodig om los te komen.

Op één of andere manier is deze zwerfhond tussen het hek vast komen te zitten in India. Ze smeekte iedereen om te stoppen en haar te helpen om los te komen. Maar de buren waren bang om gebeten te worden en niemand anders stopten om haar te helpen.

Dus de arme hond bleef maar wachten en wachten.

We weten niet precies hoelang de hond klem zat, maar uiteindelijk, werd er een reddingsteam voor dieren ingelicht en kwamen ze naar haar toe.

De poten van de hond kwamen amper op de grond en haar hoofd zat klem aan de andere kant van het hek. Het reddingsteam was natuurlijk gespecialiseerd in het helpen van honden in deze beknelde situatie, en hun vaardigheid zorgden ervoor dat de hond kalmeerde, toen ze haar probeerden te bevrijden.

Maar het was de reactie van de hond nadat ze bevrijd was, dat bewijst hoe geweldig dieren zijn. We hebben geluk gehad dat het reddingsteam een kamera mee had en alles gefilmd heeft.

Bekijk hieronder de hartverwarmende video:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven