Hij hoort een geluid en ziet 4 honden – Maar wat ze beschermen zorgt ervoor dat hij de schrik van zijn leven krijgt

Honden worden vaak beschreven als slimme dieren, maar na het lezen van dit incident, wat plaats vond in het oosten van India afgelopen herfst, kan ik niet anders dan het hiermee eens zijn. Het was een normale dag voor de leraar Ulhas Chowdhury, die zijn normale route naar werk nam in het Indiase dorpje Puruliya. …

Hij hoort een geluid en ziet 4 honden – Maar wat ze beschermen zorgt ervoor dat hij de schrik van zijn leven krijgt Lees verder »

Honden worden vaak beschreven als slimme dieren, maar na het lezen van dit incident, wat plaats vond in het oosten van India afgelopen herfst, kan ik niet anders dan het hiermee eens zijn.

Het was een normale dag voor de leraar Ulhas Chowdhury, die zijn normale route naar werk nam in het Indiase dorpje Puruliya.

Maar terwijl hij langs wat bosjes liep, hoorde hij een ongebruikelijk geluid. Het klonk als een baby.

Chowdury stopte en volgde het geluid. Het bracht hem naar de bosjes waas hij 4 honden om iets heen zag staan.

Tot zijn verbazing, was het inderdaad een baby wat hij hoorde. De honden beschermde de pasgeboren baby die verwikkeld was in een roze kleed.

Chowdhury kwam dichterbij en de honden merkten hem op. Ze begonnen met blaffen en kwispelden hun staarten. Ze waren enthousiast om een mens te zien en maakten gebaren om de baby te helpen.

De honden waren op hun plek gebleven, om de baby te beschermen tegen kraaien. Zelf konden de honden niks doen om het kleine meisje te helpen, dus hadden ze daar gewacht totdat iemand haar zou redden.

Toen Chowdury voor het eerst de huilende baby zag, riep hij meteen om hulp. Binnen enkele minuten waren er meer mensen ter plaatse gearriveerd.

Een omstander pakte de baby op en gaf haar wat melk. “Ze stopte met huilen nadat ze melk had gekregen,” vertelde Chowdury aan Times of India.

Het meisje werd overgedragen aan de politie, die haar naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis bracht. De doktoren kwamen erachter dat het meisje tussen de 7 en 10 maanden was.

Het leek wel alsof de honden haar volgden om er zeker van te zijn dat ze veilig zou zijn. Hoe schattig is dat?

De honden werden door de inwoners van het dropje geprezen, voor hun heldhaftige optreden.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven