Ze horen geschreeuw uit hun vuilniswagen, wat ze dan vinden laat mijn bloed koken!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Het inladen van gebruikte spullen die mensen niet meer willen in de vuilniswagen, is een dagelijkse routine voor vuilnismannen, of vrouwen natuurlijk. Maar toen twee vuilnismannen uit Pennsylvania pas geleden hun ronde deden, vonden ze iets verstopt tussen het vuilnis, dat ze nooit meer zouden …

Ze horen geschreeuw uit hun vuilniswagen, wat ze dan vinden laat mijn bloed koken! Lees verder »

Het inladen van gebruikte spullen die mensen niet meer willen in de vuilniswagen, is een dagelijkse routine voor vuilnismannen, of vrouwen natuurlijk.

Maar toen twee vuilnismannen uit Pennsylvania pas geleden hun ronde deden, vonden ze iets verstopt tussen het vuilnis, dat ze nooit meer zouden vergeten.

De mannen stonden net op het punt om de machine aan te zetten die het vuilnis compacter maakt, toen ze een angstaanjagend geluid hoorden.

Opeens hoorden ze een schreeuw om hulp vanuit één van de vuilniszakken achterin de vuilniswagen – en de mannen gingen rechtstreeks naar de bron van het geluid.

Toen zij de tas openden, vonden de vuilnismannen tot hun grote schrik, een klein angstig katje.

Iemand had niet alleen dit kleine lieve katje in een vuilniszak gedaan, maar ze hadden haar ook ondergedompeld in benzine!

De vuilnismannen sprongen snel weer in hun vuilniswagen en reden het katje naar het ziekenhuis toe.

De dierenartsen zagen meteen hoe slecht ze eraan toe was, en gingen meteen aan de slag om haar te redden.

Wonder boven wonder wisten de dierenartsen het leven van dit katje te redden, die nu de naam “Miracle Maisy” heeft gekregen!

Toen een cameraploeg van het nieuws bij Maisy arriveerde, rook ze nog steeds naar benzine, en was ze zwaar onder het normale gewicht. Maar de doktoren verwachten dat ze volledig hersteld.

Ik kan gewoon niet begrijpen dat iemand zoiets afschuwelijks zou kunnen doen, tegen zo’n klein weerloos dier!

Gelukkig liep dit verhaal goed af, en dat allemaal dankzij deze heldhaftige vuilnismannen.

Bekijk nu hieronder de video:

https://youtu.be/OmawHgJhgFM

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven