Mams vond het iets te stil in de kinderkamer, toen ze de kamer binnenkwam trof ze dit aan…

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Moeder Stacy zat beneden op de bank in haar huiskamer film te kijken, en ongeveer halverwege de film hoorde ze nog steeds niks op de babyfoon die ze naast haar had staan. Ze hoorde haar kindje wel rustig ademen dus dat zat goed., maar ze …

Mams vond het iets te stil in de kinderkamer, toen ze de kamer binnenkwam trof ze dit aan… Lees verder »

Moeder Stacy zat beneden op de bank in haar huiskamer film te kijken, en ongeveer halverwege de film hoorde ze nog steeds niks op de babyfoon die ze naast haar had staan. Ze hoorde haar kindje wel rustig ademen dus dat zat goed., maar ze hoorde ook nog een ander vreemd geluid. Eerst checkte ze de babyfoon of die wel werkte, en dat deed ie overduidelijk. Ze vroeg aan haar man John om te kijken wat er aan de hand was, maar die zat op de wc.

kinderkamer

Ze ging er vanuit dat de baby lag te slapen, en gaf het nog 10 minuten. 10 minuten later hoorde ze nog steeds twee verschillende geluiden op de achtergrond dus besloot ze zo snel mogelijk naar boven te gaan om te kijken wat er nou aan de hand was.

Eenmaal boven aangekomen waren er inderdaad twee verschillende geluiden, maar in een positieve zin!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven