Monster steekt deze hond 19 keer, maar hoe ze er een maand later uitziet zal iedereen verbazen

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Al vanaf kleins af aan, heb ik altijd al een hond gehad. En ik moet zeggen, dat het samen leven met een hond echt geweldig is. Ik zou nooit kunnen begrijpen hoe iemand zo’n prachtig dier, slecht zou kunnen behandelen. Zelfs niet in mijn ergste …

Monster steekt deze hond 19 keer, maar hoe ze er een maand later uitziet zal iedereen verbazen Lees verder »

Al vanaf kleins af aan, heb ik altijd al een hond gehad. En ik moet zeggen, dat het samen leven met een hond echt geweldig is.

Ik zou nooit kunnen begrijpen hoe iemand zo’n prachtig dier, slecht zou kunnen behandelen. Zelfs niet in mijn ergste nachtmerries.

En ik kan me ook echt niet voorstellen wat een hond iemand kan aandoen, om zo behandeld te worden.

Alleen een heel ziek persoon zou dit kunnen doen.

Op een dag kreeg de politie van St. Louis, een oproep over een geestelijk ziek persoon bij de lokale kerk, die hulp nodig had. Maar de agent die ter plaatse kwam trof een verschrikkelijk situatie aan: een klein vrouwelijk poedeltje laag er bloedend op de grond.

De agent belde meteen de “Humane Society of Missouri’s Animal Cruelty Task Force.”

De hond genaamd Frannie, werd meteen behandeld door het personeel van de “Humane Society”. En tot hun schrik bleek dat er 19 steekwonden waren op Frannie’s nek, rug en borst, zo schrijft “FoxNow2”.

Buiten de steekwonden om leed Frannie het gevolg van bloedverlies, shock en een trauma, en werd onder strenge begeleiding gezet.

Het personeel van de “Humane Society” deed er alles aan om haar te helpen, maar waren er niet zeker van dat het kleine hondje het zou overleven.

Maar wonder boven wonder, voelde Frannie na een paar dagen al een stuk beter.

Bekijk de video van Frannie’s herstel:

https://youtu.be/QlfQqyFX6fA

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven