Na de ramp in Texas, zijn er gelukkig nog helden die voor de achtergebleven dieren opkomen

Tot nu toe heeft de orkaan Harvey minstens het leven van 13 mensen gekost en zijn duizenden mensen in Texas, Houston dakloos geworden. Maar de storm heeft ook zijn tol geëist op de populatie huisdieren in Houston. Het is hartverscheurend als je er bij stilstaat hoeveel dieren er achter gelaten zijn onder deze verschrikkelijke omstandigheden. …

Na de ramp in Texas, zijn er gelukkig nog helden die voor de achtergebleven dieren opkomen Lees verder »

Tot nu toe heeft de orkaan Harvey minstens het leven van 13 mensen gekost en zijn duizenden mensen in Texas, Houston dakloos geworden.

Maar de storm heeft ook zijn tol geëist op de populatie huisdieren in Houston.

Het is hartverscheurend als je er bij stilstaat hoeveel dieren er achter gelaten zijn onder deze verschrikkelijke omstandigheden.

Maar gelukkig zijn er nog tekenen van hoop.

Gelukkig zijn er een paar helden terug gegaan naar de overstroomde straten van Houston om de achtergelaten dieren te redden.

Het is al benoemd als de zwaarste storm ooit in Texas, en helaas is het nog niet voorbij.

De orkaan Harvey heeft tal van huizen en straten vernietigd en heeft ervoor gezorgd dat mensen moesten evacueren. Maar door de paniek waren sommige mensen genoodzaakt hun huisdieren achter te laten of ze waren ze in alle haast vergeten.

Gisteren deelde een vrouw genaamd Betty Walter een geweldige foto op de Facebookpagina van Love What Matters.

Betty redden samen met haar buren alle honden die in de buurt achtergelaten werden. Deze geweldige mensen vulden hun boot met 21 honden, waardoor de boot zo zwaar was geworden dat ze ernaast moesten lopen om ervoor te zorgen dat de boot niet zou zinken.

Deze foto ontving meer dan 150.000 reacties in de eerste 24 uur nadat het geplaatst was, en sommige mensen die reageerden plaatsten fotos waarin te zien was dat ook zij reddingsoperaties uitvoerden.

Het is zo mooi om te zien dat er zoveel honden gered zijn door deze mensen!

En de katten zijn ook geëvacueerd ter boot (of op de schouders van de helden).

Het breekt echt mijn hart om te lezen dat er zoveel honden en katten bij deze overstroming zijn achtergelaten. Maar is het niet hartverwarmend om te zien dat er zoveel dieren gered worden?

Deel dit artikel om je steun te betuigen naar de vrijwilligers die er alles aan doen om deze dieren in Houston te redden!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven