Deze vrouw legt haar oude, zieke hond op de grond, Wat er toen gebeurde? In tranen..

Iedereen die de moeilijke beslissing heeft moeten nemen om zijn of haar hondje heeft moeten laten inslapen zal begrijpen hoe pijnlijk dit is. Toen is deze foto’s zag kon ik mijn tranen niet in bedwang houden omdat ik ook weet hoe veel pijn het doet om afscheid te moeten nemen van mijn beste vriend. In …

Deze vrouw legt haar oude, zieke hond op de grond, Wat er toen gebeurde? In tranen.. Lees verder »

Iedereen die de moeilijke beslissing heeft moeten nemen om zijn of haar hondje heeft moeten laten inslapen zal begrijpen hoe pijnlijk dit is. Toen is deze foto’s zag kon ik mijn tranen niet in bedwang houden omdat ik ook weet hoe veel pijn het doet om afscheid te moeten nemen van mijn beste vriend.

In de laatste maanden ging het steeds slechter met het hondje Hannah. De medicijnen die ze nam tegen haar falende nieren en slechte heupen gaf haar wel verlichting, maar deed ook pijn, en zonder die medicijnen kon ze niet lopen. Ze was zelf meerdere keren in elkaar gestort.

De moeder van Hannah wist dat het tijd was, maar nog steeds was deze beslissing erg moeilijk. Dus om hun kostbare tijd te laten gelden, besloot ze de laatste dagen van Hannah de beste dagen van haar leven te maken.

De mama van Hannah maakte elke dag een foto van hun dagje samen en plaatste deze op het internet. Kijk hier beneden en op de volgende pagina’s om ze allemaal te zien.

Ik was zo geraakt door deze foto’s.

hond-ziek1

hond-ziek2

hond-ziek3

hond-ziek4

hond-ziek5

Ga naar de volgende pagina om de rest van de foto’s te zien.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven