Elke winter slapen deze zwerfhonden bij het busstation, maat dan gebeurt er een wonder…

Nu het eindelijk zomer wordt op het noordelijk halfrond van onze planeet, staat de winter al klaar voor het zuidelijk halfrond van onze planeet. Dit maakt het leven voor zwerfhonden extra zwaar in landen als Nieuw Zeeland en Brazilië. Natuurlijk reageert elke hond verschillend op de kou, afhankelijk van de dikte van hun vacht, maar …

Elke winter slapen deze zwerfhonden bij het busstation, maat dan gebeurt er een wonder… Lees verder »

Nu het eindelijk zomer wordt op het noordelijk halfrond van onze planeet, staat de winter al klaar voor het zuidelijk halfrond van onze planeet. Dit maakt het leven voor zwerfhonden extra zwaar in landen als Nieuw Zeeland en Brazilië. Natuurlijk reageert elke hond verschillend op de kou, afhankelijk van de dikte van hun vacht, maar ik denk nog steeds dat de meeste honden liever ’s nachts binnen slapen.

In het zuiden van Brazilië worden de nachten steeds kouder naarmate de winter steeds dichterbij komt. Maar deze 3 dakloze honden hebben erg veel geluk. Ze hebben een perfecte plek gekregen waar ze veilig en warm de nacht door kunnen brengen.

Niemand weet of deze honden daadwerkelijk dakloos vanaf hun geboorten zijn geweest, of dat ze achter gelaten zijn. Maar in ieder geval lijkt het er nu op alsof ze nu wel een huis hebben.

Dit komt allemaal door het personeel bij een busstation in de stad Curitiba die lieten zien dat ze wel degelijk een hart hebben. Toen ze zagen dat de honden buiten sliepen in de kou, weigerden de dierenliefhebbers bij het busstation de honden in de kou te laten lijden.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven