22+ ongelooflijke huishoudelijke artikelen die IEDEREEN in huis wilt hebben. Dit MOET je gewoon gezien hebben.. Waanzinnig!

Designers zijn het type mensen die de meest alledaagse artikelen kunnen veranderen in iets bijzonders en onverwachts. Dit is precies hoe de meest simpele, maar toch ingenieuze uitvindingen in ons straatbeeld zijn verworven. We mogen deze ontwikkelaars niet alleen bedanken met allerlei dingen die ons leven makkelijker maken. We mogen ze ook bedanken omdat het …

22+ ongelooflijke huishoudelijke artikelen die IEDEREEN in huis wilt hebben. Dit MOET je gewoon gezien hebben.. Waanzinnig! Lees verder »

Designers zijn het type mensen die de meest alledaagse artikelen kunnen veranderen in iets bijzonders en onverwachts. Dit is precies hoe de meest simpele, maar toch ingenieuze uitvindingen in ons straatbeeld zijn verworven.

We mogen deze ontwikkelaars niet alleen bedanken met allerlei dingen die ons leven makkelijker maken. We mogen ze ook bedanken omdat het een waar genot is om naar te kijken. Wij van Lekker Wonen zijn ervan overtuigt dat de uitvindingen die je zometeen gaat bekijken gegarandeerd een lach op je gezicht zullen toveren, koste wat kost.

#1. Een wolk op je tuin- en huisplanten water te geven

huis1

#2. Vleermuis uitziende wasknijpers

huis2

#3. Een pizzasnijder in de vorm van een fiets

huis3

#4. Een ‘Biggetje’ om het eigeel te scheiden

huis4

#5. Een slak-achtig meetlint

huis6

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven