Ze had allerlei vlekken op haar tapijt. Maar toen leerde ze DEZE simpele truc. Dit MOET ik uitproberen!

Net zoals velen van ons zijn de makers van de volgende video trotse eigenaren van huisdieren. Ze houden met heel hun hart van hun huisdieren, maar desondanks kan het behoorlijk vermoeiend zijn. Niet alleen moeten ze wekelijks gewassen worden, maar er moet natuurlijk ook voor gezorgd worden dat hun lieftallige dieren niet het hele huis …

Ze had allerlei vlekken op haar tapijt. Maar toen leerde ze DEZE simpele truc. Dit MOET ik uitproberen! Lees verder »

Net zoals velen van ons zijn de makers van de volgende video trotse eigenaren van huisdieren. Ze houden met heel hun hart van hun huisdieren, maar desondanks kan het behoorlijk vermoeiend zijn. Niet alleen moeten ze wekelijks gewassen worden, maar er moet natuurlijk ook voor gezorgd worden dat hun lieftallige dieren niet het hele huis overhoop halen.

DeeDee kwam erachter dat hun spelende dieren vaak leidden tot een vies tapijt. Haar kleine hondje Trevor liet regelmatig vlekken achter op hun tapijt, wat na verloop van tijd eruit zag als een zwijnenstal.

Op dat moment begon DeeDee aan haar zoektocht naar een oplossing. Ze kwam langs een tip dat schijnbaar erg effectief moest zijn, met slechts 2 ingrediënten.

vlekken1

Het gebruik van Hydrogen Peroxide in combinatie met een normaal afwasmiddel (DeeDee gebruikt “Dawn dish soap”, wat erg vergelijkbaar is met onze oude vertrouwde Dreft.) zorgt ervoor dat vlekken op een tapijt op kleed super makkelijk als sneeuw voor de zon verdwijnen.

vlekken2

Ze gebruikt een gelijke mix van de twee stoffen. Zo’n 1/4 kopje van het afwasmiddel in combinatie met 1/4 kopje van Hydrogen Peroxide.

vlekken3

Vervolgens is het een kwestie van aan de slag gaan! Je zal zien dat de vlekken binnen de kortste keren verdwijnen.

vlekken4

Na een inspanning van slechts minuten spreekt het resultaat voor zich. Zorg er alleen wel voor dat je nadat alles gedroogd is er een keertje met de stofzuiger overheen gaat.

vlekken5

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven