Het ziet er misschien uit als een mini huisje. Maar als je een kijkje binnen neemt? Dit is GEWELDIG!

Kline huizen zijn leuk om talloze redenen. Niet alleen ziet het er ontzettend schattig uit. Waar heb je eigenlijk in de eerste instantie een groot huis voor nodig als je ook genoeg opties hebt met een klein huisje? Ook is het natuurlijk een stuk goedkoper dan een groot huis. Je kan lekker dicht bij de …

Het ziet er misschien uit als een mini huisje. Maar als je een kijkje binnen neemt? Dit is GEWELDIG! Lees verder »

Kline huizen zijn leuk om talloze redenen. Niet alleen ziet het er ontzettend schattig uit. Waar heb je eigenlijk in de eerste instantie een groot huis voor nodig als je ook genoeg opties hebt met een klein huisje?

huisje

Ook is het natuurlijk een stuk goedkoper dan een groot huis. Je kan lekker dicht bij de natuur gaan zitten en genieten van de rust. Droom jij ook altijd al van simpliciteit, dichter bij de natuur staan, of gewoon simpelweg geld besparen? Dan zal je gegarandeerd geïnspireerd raken door het huis van Vina Lustado, eigenaresse van dit schattige huisje.

De inrichting en decoratie van het huis past perfect bij de ruimtelijke indeling die benut moest worden. Ik stond verstelt van hoe het huis er van binnen uitziet… Ongelooflijk!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven