Zijn ouders besloten aan het strand te gaan wonen. Hoe het er van binnen uitziet? WOW!

Een grote trend is tegenwoordig om oude panden en andere gebouwen om te bouwen tot het ideale droomhuis. Denk hierbij aan scholen, fabrieken of oude brandweer gebouwen. Deze worden allemaal omgebouwd tot ideale woonhuizen. Het zal wel een onderdeel zijn van een huidige trend die in onze tijd speelt. Ik vind het in ieder geval …

Zijn ouders besloten aan het strand te gaan wonen. Hoe het er van binnen uitziet? WOW! Lees verder »

Een grote trend is tegenwoordig om oude panden en andere gebouwen om te bouwen tot het ideale droomhuis. Denk hierbij aan scholen, fabrieken of oude brandweer gebouwen.

Deze worden allemaal omgebouwd tot ideale woonhuizen. Het zal wel een onderdeel zijn van een huidige trend die in onze tijd speelt. Ik vind het in ieder geval niet erg!

grootouders

Het koppel uit het volgende verhaal besloten hun hele leven om te gooien om aan de kust te gaan leven. Ze besloten het huis op hun eigen manier in te richten, met alle bijzonderheden van dien!

In de volgende video krijg je een persoonlijk rondleiding in het paleisje van dit seniore koppel, aan de kust van Florida, Verenigde Staten. Maar hoewel het er misschien van buiten uitziet als een doodnormaal huisje, zal de inrichting je verbazen!

Kijk maar eens mee..
Vindt jij dit huis ook zo bijzonder? DEEL dit artikel dan met al je vrienden en familie op Facebook!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven