Ze vroeg aan hem iets bijzonders te maken voor in huis. Wat hij maakte? GEWELDIG!

Taras Lesko kreeg op een dag van zijn vrouw de vraag of hij iets bijzonders voor haar wilde doen. Ze droeg hem op om een bijzondere wand decoratie te maken voor in de woonkamer. Na lang te hebben nagedacht kwam hij op een idee. Hij ging naar de doe-het-zelf winkel om verschillende attributen aan te …

Ze vroeg aan hem iets bijzonders te maken voor in huis. Wat hij maakte? GEWELDIG! Lees verder »

Taras Lesko kreeg op een dag van zijn vrouw de vraag of hij iets bijzonders voor haar wilde doen. Ze droeg hem op om een bijzondere wand decoratie te maken voor in de woonkamer. Na lang te hebben nagedacht kwam hij op een idee. Hij ging naar de doe-het-zelf winkel om verschillende attributen aan te schaffen zodat hij iets bijzonders voor zijn vrouw kon maken.

Als je het eindresultaat ziet lijkt het net alsof Taras het rechtstreeks uit een kunstgalerij heeft gehaald! Maar niets is minder waar.. Het enige wat hij gebruikte voor dit bijzondere project waren een aantal stukken buigbaar plastic, een groot bord, punaises, verf, lijm en natuurlijk een hele hoop geduld!

decoratie

In de eerste instantie ziet het er behoorlijk lastig uit. Maar als je de video bekijkt zal je zien dat het erg blijkt mee te vallen. Hij knipt het plastic uit in lange reepjes, en legt deze vervolgens diagonaal op elkaar om een mooi 3-D effect te creëren.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven