WAARSCHUWING: Gevaarlijke superwesp in Nederland gespot – in DEZE provincies kan je ze vinden

Wespen zijn al vervelend, maar er is recentelijk een nieuwe variant gespot in Nederland waar je echt voor moet oppassen! Deze wespen zijn ontzettend groot en zijn op een fietspad tussen de Drentse plaatsen Hollandscheveld en Elim gevonden. Vier mensen zijn ziek geworden na een steek van deze superwesp. Ooggetuigen zeggen dat het om gigantische …

WAARSCHUWING: Gevaarlijke superwesp in Nederland gespot – in DEZE provincies kan je ze vinden Lees verder »

Wespen zijn al vervelend, maar er is recentelijk een nieuwe variant gespot in Nederland waar je echt voor moet oppassen! Deze wespen zijn ontzettend groot en zijn op een fietspad tussen de Drentse plaatsen Hollandscheveld en Elim gevonden.

Vier mensen zijn ziek geworden na een steek van deze superwesp. Ooggetuigen zeggen dat het om gigantische wespen ging, minimaal twee keer zo groot als de wespen die wij kennen. Er zijn zelfs vier ambulances ingezet om de fietsers naar het ziekenhuis te brengen! Het fietspad is uit voorzorg afgesloten en een gespecialiseerd bedrijf begint morgen met de bestrijding van de monsterwespen.

Een van de slachtoffers vertelt geschrokken wat er gebeurd is: “Wij fietsten hier langs en toen kwamen er opeens wespen uit het bos en die vielen ons zo aan. Het waren van die heel dikke wespen. Ik werd achterop mijn hoofd gestoken en mijn vrouw ook. Mijn vrouw ging ondersteboven met de fiets. Toen ik op mijn achterhoofd voelde zaten daar dikke wespen. Ik voel de pijn nog.”

Er werden ambulances ingezet voor de slachtoffers van de agressieve wesp.

Heb jij deze wesp gezien? Zorg dan dat je extra oplet en als je gestoken wordt, bel dan meteen 112!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven