Hij wilde een zwembad in zijn tuin maar had niet genoeg geld. Wat hij daarop verzon? WOW!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Het is de droom van ieder kind. Een zwembad in de tuin! Nu is het in Nederland niet erg gebruikelijk om er 1 in de tuin te hebben (mede door het slechte weer). Maar dat betekent natuurlijk niet dat een zwembad niet enorm populair is …

Hij wilde een zwembad in zijn tuin maar had niet genoeg geld. Wat hij daarop verzon? WOW! Lees verder »

Het is de droom van ieder kind. Een zwembad in de tuin! Nu is het in Nederland niet erg gebruikelijk om er 1 in de tuin te hebben (mede door het slechte weer). Maar dat betekent natuurlijk niet dat een zwembad niet enorm populair is onder gezinnen. Nu kan ik begrijpen dat het nogal een aanslag voor de portemonnee is, maar wat als ik je zou vertellen dat er een super goedkope manier is om zelf een van hoge kwaliteit zwembad in je tuin neer te zetten? Niet alleen leuk voor het gezin, maar ook nog eens een lust voor het oog voor de decoratie in de tuin.

José Adimilson Franco’s kinderen konden maar niet ophouden met het zeuren naar een zwembad, dus kwam hij met een ingenieus idee. Hij gaf toe aan het gezeur van zijn kinderen, maar wel op ZIJN voorwaarde. Omdat een zwembad nogal aan de dure kant is, besloot hij zijn creativiteit de vrije loop te laten.

Geloof me, als je dit gezien hebt wil je het ook!

Hij kocht een zwembad in de winkel en zette het op.

zwembad1

Maar dat was natuurlijk niet genoeg. In een poging om het er wat aantrekkelijker uit te laten zien besloot hij er een prachtig frame/terras bij te bouwen.

zwembad

En dat allemaal met slechts een berg planken! Een echte man als je het mij vraagt..

zwembad2

Een trappetje erbij.. En kijk eens wat een geweldig eindresultaat!

zwembad3

DEEL dit bericht met al he vrienden en familie als jij ook geïnspireerd bent geraakt door dit geweldige project!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven