Brandweer: Ze kochten een kerstboom, wat er toen gebeurde is verschrikkelijk. “Deel dit aub”

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Sinterklaas is het land uit en veel huishoudens worden dan ook ingericht in kerstsfeer. Dit betekend dat in veel woonkamers een kerstboom komt te staan. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar een kerstboom brengt ook bepaalde risico’s met zich mee. Daar heeft de brandweer online een waarschuwing …

Brandweer: Ze kochten een kerstboom, wat er toen gebeurde is verschrikkelijk. “Deel dit aub” Lees verder »

Sinterklaas is het land uit en veel huishoudens worden dan ook ingericht in kerstsfeer. Dit betekend dat in veel woonkamers een kerstboom komt te staan. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar een kerstboom brengt ook bepaalde risico’s met zich mee.

kerstboom3

Daar heeft de brandweer online een waarschuwing gedaan voor het brandgevaar bij kerstbomen, “veel mensen hebben niet door hoe gevaarlijk dit kan zijn” aldus de brandweer.

In dit artikel willen wij je voorlichten hoe u het brandgevaar van een (natuurlijke) kerstboom kunt verkleinen. Een kunstkerstboom met goed keurmerk is ook een brandveilig alternatief voor een natuurlijke boom.

Ga naar de volgende pagina om te zien wat je met je boom moet doen, waar je op moet letten en wat de meestvoorkomende oorzaak is.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven