Het kinderdagverblijf filmt stiekem de kinderen – wat de kamera dan vastlegt zorgt ervoor dat je bloed gaat koken

Als ouder zijnde, ga je er meestal vanuit dat als je je kind bij een kinderdagverblijf afzet, dat hij of zij in goede handen is.

En dit is ook meestal het geval. Het overgrote deel van het personeel ven een kinderdagverblijf verricht de werkzaamheden met zorg en integriteit. Maar er is ook een klein groepje mensen die nooit in de buurt van kinderen zouden mogen komen – zoals deze twee medewerkers in Cleveland, Ohio.

Waarschuwing er volgen schokkende beelden.

Ceder Early Learning Center in Cleveland, Ohio zit vol met beveiligingskameras. Maar dat bereidde het hoofd van het kinderdagverblijf, Octavia Manuel niet voor op de verschrikkelijke beelden die ze op een dag in 2015 te zien kreeg.

In de video is te zien hoe een medewerker een 2-jarig jongetje meer dan 20 keer slaat met een rugkrabber, voordat zij hem op de grond gooit en hem verder slaat.

De verschrikkelijke beelden gaan verder wanneer dezelfde vrouw het jongetje door de kamer sleurt en heb op de verschoontafel gooit – terwijl een andere medewerker toekijkt zonder in te grijpen.

“Ik kon het niet geloven. Als ik naar de beelden kijk, weet ik echt niet waarom ze zo iets zouden doen bij mijn baby, hij verdiende dit echt niet,” verteld de moeder van het jongetje aan Fox8.

Een korte tijd na het eerste incident, is opnieuw op de kamera beelden te zien dat ditmaal de andere medewerker een klein meisje slaat met een plastic knuppel.

Toen het hoofd van het kinderdagverblijf, Octavia Manuel, de beelden zag, werden de twee medewerkers meteen op staande voet ontslagen.

“Ik ben blij dat de kameras dit soort dingen aan het licht kunnen brengen, want je weet maar nooit,” vertelde ze aan Fox8.

Na het incident, zijn de twee medewerkers opgepakt en veroordeeld voor het in gevaar brengen van de kinderen.

Tegelijkertijd, is deze verschrikkelijke video een belangrijke waarschuwing dat we altijd op onze kinderen en de mensen daaromheen moeten letten.

Bekijk nu het nieuwsreport over dit verhaal:


Wat vind jij? Reageer hieronder