HuisFamilieMoeder vindt een mysterieuze brief in de speelgoed winkel - Als ze...

Moeder vindt een mysterieuze brief in de speelgoed winkel – Als ze leest wat erop staat raakt ze in shock!

Tot de dag van vandaag, kan ik me nog steeds herinneren, hoe speciaal het voelde, toen ik als klein kind in een speelgoed winkel kwam. Ik hield ervan om naar al die poppen, LEGO en teddy beren te kijken. En als het een beetje meezat, mocht ik iets uitzoeken van mijn een van mijn ouders.

Maar toen een moeder genaamd Bonita Ortega laatst naar een speelgoed winkel ging, gebeurde er iets wat ze niet snel meer zal vergeten – En deze gebeurtenis blijft een herinnering hoe waardevol het leven wel niet kan zijn.

Bonita wou haar 2 jaar oude zoontje opvrolijken met nieuw speelgoed, nadat hij zijn been had gebroken. Nixon houdt van de film “Cars”, en liep daarom rechtstreeks naar de “Cars” afdeling. Maar eenmaal daar aangekomen, zag ze iets wat haar aandacht trok.

Het was een envelop, en Bonita zag dat er wat op geschreven was. Uit nieuwsgierigheid liep ze erop af en las wat erop stond.

“Alsjeblieft, gebruik dit geld om iets te kopen, ter ere van ons zoontje Henry, die 4 geworden zou zijn op 2 maart 2017.”

Bonita kon haar ogen niet geloven, en keek meteen om zich heen, of de persoon die de envelop geschreven had nog aanwezig was.

“Vol ongeloof keek ik om me heen, gevult met zoveel emoties, dat ik spontaan tranen in mijn ogen kreeg. Ik leefde zo erg mee met de familie van Henry, en ik ben zo dankbaar dat mijn Nixon, dit kleine jongetje kon eren,” schreef ze op Facebook.

Bonita kocht met het geld een garage van de film “Cars”. Hij was hier zo blij mee, en speelt hier tot de dag van vandaag continu mee.

“Ik wou dat ik Henry’s ouders persoonlijk kon bedanken, en ze vertellen hoe dankbaar ik ze hiervoor ben, en dat ik het echt een heel mooi gebaar vind,” schreef Bonita.

Sinds dat Bonita haar verhaal deed op Facebook, heeft de post al meer dan 34.000 likes gekregen. En ik hoop echt dat de ouders van Henry dit bericht zullen lezen, en zullen weten hoe blij Nixon met dit kado is!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...