HuisDe vervelende muis loopt rechtstreeks in de val. Maar wat er dan...

De vervelende muis loopt rechtstreeks in de val. Maar wat er dan gebeurt? Dit gaan dierenliefhebbers GEWELDIG vinden!

Muizenvallen zetten is niet iets wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Hoewel iedereen vastberaden is om zich te ontdoen van de muizen, is het nooit echt prettig om een val te gebruiken waarbij de diertjes gedood worden. Zeker niet voor de velen dierenvrienden onder ons! Ook al kunnen ze vervelend zijn, muizen zijn toch ook wel een schattig!

Ben jij opzoek naar een oplossing die je niet verplicht om een dure, dieronvriendelijke muizenval te kopen, maar waarmee je wel muizen kan vangen om ze vervolgens weer vrij te laten? Lees dan snel verder!

muizenval

De oplossing is zowel geniaal als erg simpel. Met behulp van een klein beetje pindakaas kan je de muis zo in de plastic fles lokken, zonder dat het diertje ook maar een moment pijn heeft.

Volgens uitvinder Chris Notap is dit een dier-vriendelijke val waarbij de muis later ongedeerd terug gezet kan worden in het wild. Ook zorgt deze val ervoor dat de muis niet in paniek raakt, zoals je kan zien in de video.

Wij van Lekkerwonen weten hoe erg onze fans gesteld zijn op de veiligheid van de dieren. Vandaar dat ik lang research heb gedaan voor degene die de schattige muisjes willen sparen!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...