Ontsnapte robotstofzuiger terroriseert de straten, mensen doodsbang

Ontsnapte Robotstofzuiger Terroriseert De Straten, Mensen Doodsbang

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Waarschijnlijk staat een robotstofzuiger op de lijst van dingen die je nooit in het wild zult tegenkomen. Er zijn echter attente mensen die het handige gadget op straat hebben gespot. De robotstofzuiger was druk in bedrijf en zorgde voor schone straten.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is de perfecte huishoudhulp waar je geen aandacht aan hoeft te besteden. Het apparaat doet zijn werk en jij hoeft je geen zorgen te maken of er al gestofzuigd is of niet. Er zijn robotstofzuigers verkrijgbaar in diverse vormen en maten, van goedkoop tot duur. Bekijk bijvoorbeeld deze betaalbare robotstofzuiger met dweilfunctie bij Gadgetgekkies eens!

Dankzij sensoren bewegen robotstofzuigers door de kamer en garanderen ze een grondige reiniging. Deze sensoren detecteren obstakels en leiden de stofzuiger eromheen. Wanneer er geen obstakels worden waargenomen, gaat de robotstofzuiger gewoon door met zijn werk.

Ontsnapt

Een dergelijk incident deed zich voor in een wijk in Frankrijk, waarbij een robotstofzuiger ontsnapte. De persoon die de video heeft gemaakt, heeft de robotstofzuiger gevonden en heeft het vervolgens op Twitter geplaatst, wat snel viraal ging. In de video is te zien hoe de stofzuiger rustig de straat aan het schoonvegen is. Het moet echter vervelend zijn om plotseling je robotstofzuiger kwijt te zijn, haha!

https://twitter.com/OriolCanosa/status/1352618402456723457

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

76860cookie-checkOntsnapte robotstofzuiger terroriseert de straten, mensen doodsbang

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven