HuisFamilieDeze pasgeboren tweeling heeft maar 11 dagen geleefd, maar wacht tot je...

Deze pasgeboren tweeling heeft maar 11 dagen geleefd, maar wacht tot je alle foto’s ziet…

Lindsay was al 23 weken zwanger toen de doktoren haar, en haar man, Matthew iets vertelden wat geen enkele ouder zou willen horen: één van haar kinderen had ernstige hartproblemen en zou hoogstwaarschijnlijk doodgeboren worden.

Het koppel had al lange tijd veel moeite geïnvesteerd om kinderen te krijgen, en waren dan ook erg enthousiast toen ze te horen kregen dat ze een tweeling zouden krijgen, een jongetje en een meisje. Dus toen het nieuws over hun zoontjes hartproblemen aan het licht kwam, kwam dit extra hard aan bij het koppel.

Maar het bleek dat hij een echte doorzetter was.

Afgelopen december werden William en zijn zusje Reagan geboren. Beide werden geboren tegen alle verwachtingen in. Maar ook al zag het jongetje er gezond uit, klopte zijn hart niet zoals dat normaal gesproken doet. De doktoren verwachtten dat hij maar een week zou leven, en dat ze er niks tegen konden doen.

De ouders van William waren er helemaal kapot van, maar ze besloten het beste eruit te halen met de korte tijd die ze nog samen met hun zoontje hadden.

Ze wouden zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen en ze lieten de fotografe Lindsey Brown een familie portret schieten.

“Het was echt prachtig om ze de hele tijd samen te zien. Ze zagen er samen echt perfect uit. Je zou echt nooit geweten hebben dat er iets mis zou zijn met de kleine Will,” vertelde Lindsey Brown aan CNN.

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...