Politie: Deze dieven hebben teveel in Tiburg gedaan, “Bekijk dit, deel dit en help de daders te vinden”

De inbrekers die je zo onder in het filmpje gaat zien worden gezocht, ze hebben namelijk ingebroken in een huis in Tilburg en ook nog eens een overval gepleegd. Dit is in Tilburg gebeurt.

“Het echtpaar werkt op de markt en vertrekt daarom op zondagochtenden vaak rond 07.00 uur van huis. Wanneer ze dat op 8 januari 2017 doen, staan 2 mannen hen op te wachten. Die slaan en schoppen de 53-jarige man van het echtpaar, maar het lukt hen niet het huis binnen te komen.”

Signalementen

Dader 1, de man die viel, lijkt blank en heeft zwart haar, een baardje en een snor. Hij droeg die ochtend een donkere spijkerbroek, zwarte gympen en een zwarte, gewatteerde jas met capuchon.

Hij heeft zijn arm bezeerd en zijn telefoon beschadigd; misschien is dat iemand in zijn omgeving opgevallen.
Bekijk groot formaat

Dader 2, een blanke man, had een zwart jack van het merk The North Face. De capuchon ervan droeg hij over een pet met zwarte klep. Hij had zwarte schoenen aan en een zwarte broek met op het linker bovenbeen een witgekleurde bedrukking.

Ook dader 3 is blank en droeg de capuchon van zijn zwarte jas over een pet heen. Hij had een zwarte broek aan en donkere gympen met witte zolen. De groengrijze rugzak die hij bij zich had is vermoedelijk van het merk Eastpack.

De politie vraagt dit bericht te delen en als je ideeën of tips hebt, bel dan 0800-6070. Bekijk hieronder het filmpje:


Wat vind jij? Reageer hieronder