HuisDoe dat zelfZe begint te knippen in een oud T-shirt. Minuten later... Dit MOET...

Ze begint te knippen in een oud T-shirt. Minuten later… Dit MOET ik uitproberen!

Ik heb een hele hoop oude kleding. Het een en ander geef ik weg aan goede doelen, en in sommige gevallen wil ik ook nog wel eens iets weggeven of verkopen.

Toch vind ik wekelijks weer kledingstukken op de bodem van mijn kledingkast liggen waarvan ik zeker weet dat ik het niet meer ga dragen. Een goed voorbeeld hiervan zijn oude t-shirts. Maar stel je eens voor dat je in slechts minuten je oude t-shirt kan omtoveren tot iets gloed nieuws? Een geweldige accessoire waar je gegarandeerd profijt bij zal hebben.

tshirt

De vrouw in de onderstaande video begint met het knippen in een oud t-shirt en drie minuten later creëert ze een prachtige accessoire. Ik kan niet wachten om dit project zelf uit te proberen. Niet alleen is dit een goede manier om geld te besparen, je bent ook nog eens bezig om zelf iets moois te maken. Dit ga je NOOIT geloven!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...