HuisDoe dat zelfHij spuit een speciaal middeltje op zijn auto. De reden? Dit MOET...

Hij spuit een speciaal middeltje op zijn auto. De reden? Dit MOET ik uitproberen!

Schade aan je auto is negen van de tien keer duurder dan je in de eerste instantie gehoopt had.. Een kras op je auto laten verwijderen kan een dure grap zijn. Gelukkig heb ik hier een goedkope en makkelijke oplossing voor gevonden.

Krassen op je auto verminderen de waarde van je auto en het ziet er ook niet bepaalt aantrekkelijk uit. Erger je niet langer aan deze lelijke krassen en haal ze weg met een heel algemeen huishoudelijk middeltje: WD-40.

krassen

Het is goedkoop en ook nog eens eenvoudig toe te passen. WD-40 is een stof die wordt gebruikt om bijvoorbeeld sloten soepel te houden, en je haalt er de meest hardnekkige vlekken mee uit het tapijt, maar wie had ooit gedacht dat je er krassen op je auto mee kan verwijderen? Als jij lakschade hebt, is dit de gouden tip!

In het filmpje hieronder wordt uitgelegd hoe je dit precies doet. Het kost niet veel moeite en daarnaast bespaar je ook nog eens enorm veel geld omdat je niet naar een autoschade bedrijf hoeft.

Vond jij dit ook zo’n handige tip, en wil je het leven van vrienden en familie een stukje makkelijker maken? DEEL deze dan op Facebook!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...