HuisZe legt een papiertje met een bijzonder middel onder haar koelkast. De...

Ze legt een papiertje met een bijzonder middel onder haar koelkast. De reden? Dit MOET ik uitproberen!

Zoek jij ook altijd naar manieren om het huis schoon te maken zonder gebruik te maken van al die ongezonde chemicaliën? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je! Het is tijd om al die dure milieuonvriendelijke middelen het huis uit te doen. Gebruik in plaats daarvan Borax! Een speciaal mineraal dat niet alleen 100% natuurlijk is, maar vaak nog een stuk effectiever werkt op schoonmaak gebied dan andere middelen.

Nu denk je vast: “Maar hoe gebruik ik het dan in het huishouden?” Nou, je hebt geluk! Want de bekende Youtube ster Melissa van “Clean My Space” is hier om te helpen. In de volgende video neemt Melissa je stap voor stap mee om Borax te gebruiken om het hele huis spik en span te maken!

koelkast

Mijn persoonlijke favoriet is de manier om je toilet schoon te maken. Het enige wat je moet doen is het mineraal Borax in je wc te gieten en een nachtje te laten staan. De volgende ochtend zal je toilet er zo goed als nieuw uitzien! Maar dat is slechts 1 van de dingen die je kan doen. Bekijk de onderstaande video om erachter te komen wat je er nog meer allemaal mee kan schoonmaken.

Wat vond jij van al deze handige trucs? Laat het ons weten in de reacties! En vergeet deze video zeker niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...