Verschrikkelijk feest in Marokko en andere landen is al jaren een feit! DEEL dit en red heel veel dieren…!

Ze zijn al volop bezig met het dierenslacht feest, en doen dit al jaren lang in bijvoorbeeld Marokko. Lokale bewoners wachten tot de dieren aankomen zodat ze kunnen werken, terwijl handelaren hun handen vol hebben, wanhopig proberen ze de vraag naar al dit dierenvlees te vullen.

De eerste stap van het feest is vaak genoeg al volop aan de : ze zoeken naar bijvoorbeeld kamelen om die te kunnen slachten. Ze zijn vaak gestolen dieren of dieren waarvan ze denken dat niemand ze mist, dus waarom niet opeten denken ze?

De beestjes hebben geen benul van wat er hun te gebeuren staat. Hun reis kan soms een paar uur duren maar soms ook twee of zelfs drie dagen. Bekijk hieronder de heftige beelden.

Laat alsjeblieft zien dat je het hier niet mee eens bent. Deel dit en laat je stem horen, met zijn alleen kunnen we hier echt wat aan doen! Laat je alsjeblieft horen want deze dieren hebben ons meer nodig dan ooit! Wij geloven in menselijkheid en we hopen echt dat je dit deelt zodat we deze beestjes kunnen redden!


Wat vind jij? Reageer hieronder