FunNostalgieSusan Boyle zingt deze kerstklassieker als een engel - maar let dan...

Susan Boyle zingt deze kerstklassieker als een engel – maar let dan goed op wat Elvis doet..

Als ik op een magische wijze zou een muzikant terug zou kunnen brengen uit het verleden, zou dat Elvis zijn. Zijn stem geeft me koude rillingen, elke keer als ik het hoor. De koning verliet ons te vroeg, maar zijn grootheid zal voor vele generaties voortleven.

Vooral met Kerstmis, dan zet ik een aantal liedjes op van Elvis en dan ga ik lekker achterover leunen. Dus ik was zo blij toen ik deze clip had gevonden. Sommige opnames zijn op een prachtige manier samengevoegd waardoor samen Elvis en Susan Boyle samen de kerst klassieker “O Come All Ye Faithful” zingen.

Susan Boyle’s introductie laat me helemaal sprakeloos. Haar vermogen om emoties over te brengen is weergaloos en wanneer je Elvis zijn warme stem uit de luidsprekers hoort , stond elk haartje op mijn lichaam overeind.

In deze clip zitten niet alleen twee van de beste zangers en zangeressen uit de geschiedenis, maar de video is zelf ook magisch. De taferelen van spelende kinderen weerspiegelt precies waar Kerstmis over gaat.

Bekijk de clip hieronder en geniet van de muziek:

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...
eadsItem.messages = {"ack_require":"Bevestiging is vereist!"}; tdsLeads.addItem( tdsLeadsItem ); }); jQuery().ready(function jQuery_ready() { tdAjaxCount.tdGetViewsCountsAjax("post","[1952]"); });