HuisFamilieDeze timmerman vindt een grafkist van een kind begraven onder een huis...

Deze timmerman vindt een grafkist van een kind begraven onder een huis – Wat hij dan ziet bezorgd hem de schrik van zijn leven!

Wanneer je jou huis laat renoveren hoop je altijd dat de aannemer niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Toch is het niet ongebruikelijk dat zo’n aannemer waterschade, kapotte kabels, of andere onplezierige dingen zoals termieten tegenkomt, en dat muren en vloeren open gemaakt moeten worden.

Maar toen een familie in San Francisco te horen kreeg wat de bouwvakkers in hun huis hadden aangetroffen tijdens een renovatie, kreeg de familie de schrik van hun leven. Ze vonden een kist net groot genoeg voor een kind onder hun huis. De kist had een glazendeksel – en iedereen kon goed zien dat er een lichaam van een dode 2-jarige in lag.

Geshockeerd en nieuwsgierig, vroeg de familie zich af wie dit kleine meisje was – en nu een jaar later, is de waarheid eindelijk boven water gekomen.

De kist die onder hun huis was gevonden kwam uit de 19de eeuw. Het was kompleet luchtdicht en het lichaam van het meisje was goed gepreserveerd gebleven. Door het glas kon je nog steeds haar gezicht zien en dat ze een boeket bloemen vasthad in haar handen.

Erick Karner woont in het huis waar het meisje was gevonden, en had meteen contact opgezocht met zowel de politie als de “Garden of Innocence”, een organisatie die begrafenissen organiseert voor onge√Įdentificeerde en verlaten kinderen.

Het bleek dat het stuk land waar het huis van Ericka op gebouwd was, een oude begraafplaats was tot 1930. Daarna is het stuk land omgetoverd tot een woonwijk en zijn alle graven verplaatst. Maar ze waren deze kist van het kleine meisje vergeten.

De “Garden of Innocence” noemde het meisje Miranda en begroeven haar opnieuw op een andere begraafplaats. Maar ze wisten nog steeds niet wie ze was. Dus ze bleven nog steeds zoeken naar de identiteit van het meisje.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...