HuisInrichtingZijn vrouw en dochter zijn op vakantie. Wat hij in het geheim...

Zijn vrouw en dochter zijn op vakantie. Wat hij in het geheim voor ze maakte? Hartverwarmend!

Sylvia en en haar dochter houden ervan van samen te knutselen. Echter, het huis is niet groot genoeg om je even lekker in terug te trekken. Maar dat stond op het punt om te veranderen. In 2014 gingen moeder en dochter twee weken lang op bezoek bij familie in het buitenland.

Vader bleef achter, en terwijl ze weg waren besloot hij iets bijzonders te doen voor zijn vrouw en dochter. Het resultaat is misschien wel het beste cadeau wat een vaders aan zijn gezin kan geven.

bouwen

In slechts 20 dagen veranderde Andrew de kelder iets waar waarvan ze alleen nog maar hadden kunnen dromen. “Het kostte me enorm veel werk, maar omdat ze weg waren kon ik ook de nachten doorwerken.” Aldus Andrew. Hij alles zelf gemaakt, en in elkaar gebouwd. Het kostte hem veel tijd om alle materialen van de bouwmarkt in huis te kunnen krijgen zonder dat zijn gezin iets in de gaten zou hebben. In het volgende filmpje zie je de versnelde versie van al het harde werk dat Andrew in de verbouwing heeft gestoken.

Vandaag de dag geniet de hele familie van de prachtige nieuwe knutselruimte. Moeder dochter zijn zelfs begonnen met het verkopen van hun prachtige huisgemaakte creaties.

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...