HuisFamilieEen vreemde duwt zijn zoon in een tas om hem te kidnappen,...

Een vreemde duwt zijn zoon in een tas om hem te kidnappen, maar dan neemt de vader wraak

De ergste nachtmerrie die je als ouder zou kunnen hebben, is als je kind verdwijnt. Bij en vader genaamd Ron Kraus uit Indiana, werd deze nachtmerrie recentelijk waarheid, nadat een vreemde zijn zoon Ryker probeerde te kidnappen.

Maar het snelle ingrijpen van Ron heeft het leven van zijn zoon gered.

Nu wordt de vader wereldwijd geprezen door zijn snelle aanpak. Terwijl de politie ondertussen op zoek is naar de kidnapper.

Het was een warme zomerse dag, toen de familie Kraus de eerste verjaardag van hun zoon aan het voorbereiden waren in de tuin.

Opeens stopte er een auto voor hun huis, waar een vreemde uitkwam. De vreemde zei tegen Ron dat zijn motor oververhit was geraakt en of hij wat water kon krijgen om de radiator af te laten koelen.

Ron was erg vriendelijk tegen de vreemde en vermoede niks gevaarlijks. Ondertussen was zijn zoon buiten voor de deur aan het spelen, en Ron draaide zich heel even om, om water te halen. Maar toen zag hij het ondenkbare in zijn ooghoeken.

De vreemde had Ryker opgetild – en probeerde hem in een weekendtas te doen. Op hetzelfde moment draaide hij zich om en begon naar zijn auto toe te rennen.

Alles gebeurde maar in een paar seconden.

Er was een afstand van ongeveer 30 meter tot de auto. Ron was in paniek, en dacht dat als hij de man niet kon stoppen voordat hij bij zijn auto zou zijn, dat hij zijn zoon nooit meer terug zou zien.

Ron rende sneller dan hij ooit in zijn leven gedaan had. Hij kon gelukkig de man onderscheppen en sloeg hem tegen zijn hoofd.

De man viel op de grond en liet Ryker vallen. Ron pakte zij zoon op en rende terug naar zijn huis om hem Ryker daar op te sluiten. Daarna belde hij de politie.

Toen de politie arriveerde, was de man verdwenen. Hij was ontsnapt – maar Ryker was gelukkig veilig. De politie is nu op zoek naar de man die probeerde Ryker te ontvoeren.

“Ik hoop dat hij gepakt wordt, en dat ze hem stoppen voordat hij dit nog een keer doet,” vertelde Ron aan CBS Chicago.

Bekijk hieronder de video van dit incident:

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...